امیر نجفی انامقی ۱۱ آبان ۱۴۰۱

راهنمای خرید گوشی هوشمند سامسونگ


مقدمه

در نقاط مختلف دنیا، شرکت‌های فراوانی در زمینه ساخت گوشی موبایل فعالیت دارند که در این میان، سامسونگ در رأس آن‌هاست. گوشی‌های ساخت سامسونگ جزء گوشی‌های هوشمند مبتنی بر اندروید هستند که در فروشگاه‌های مختلف از محبوبیت زیادی برخوردارند.

با بررسی معیارهای مختلف، سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین برندهای ساخت تلفن همراه در دنیا است. این شرکت سالانه تعداد فراوانی گوشی همراه روانه بازار می‌کند. با وجود این همه محصول و طبقه‌بندی گوناگون، ممکن است کاربران در انتخاب و خرید سردرگم بمانند.

پس از مطالعه این پست، شما در تصمیم‌گیری برای خرید گوشی همراه سامسونگ بسیار آسوده خواهید بود چرا که سعی داریم تا حد امکان اطلاعات فراوانی را در اختیارتان قرار دهیم.

samsung-company

 

سامسونگ

این برند برای اولین بار در ۱۹۳۰ توسط Lee Byung-chul ظاهر شد. وی شرکتش را در چند بخش تولیدی ازجمله غذا، نساجی، بیمه و خرده‌فروشی راه اندازی کرد. در اواخر ۱۹۶۰ این شرکت وارد حوزه الکترونیک شد. اولین وسیله الکترونیکی تولید شده توسط این شرکت، تلویزیون سیاه‌وسفید بود. در دهه‌های بعد این شرکت توانست همه نوع وسیله الکترونیکی تولید کند از جمله قطعات الکترونیکی برای محصولات سایر کارخانه‌ها. سامسونگ امروزه نیز این کار را ادامه می‌دهد.

در ۱۹۸۰ این شرکت با گوشی تلفن همراه SH-100  با شکل و شمایل ضخیم و یک آنتن وارد بازار شد. اما متأسفانه نتوانست آن‌چنان که باید بفروشد. صاحبان شرکت دریافتند که تصاحب بازار و باقی ماندن در آن با وجود رقبایی مثل موتورولا مشکل است. در ۱۹۹۰ و اوایل ۲۰۰۰ این شرکت پیشرفت‌هایی در صنعت موبایل ایجاد کرد که بالاخره نتایج به ثمر نشست. تا قبل از ۲۰۰۷ این شرکت دومین تولیدکننده‌ی بزرگ گوشی‌های همراه در دنیا بود این جایگاه بالاتر از موتورلا و پایین‌تر از نوکیا بود.

 

شروع جنگ گوشی‌های هوشمند

در سال 2007، شرکت اپل اولین iphone را معرفی کرد و کارزار صنعت گوشی‌های هوشمند به‌طور رسمی آغاز شد. در آن ایام، سامسونگ نیز یک سری از گوشی‌های هوشمند را روانه بازار کرد که روی آن‌ها سیستم عامل‌های گوناگونی از جمله سیمباین، ویندوز فون و حتی سیستم‌عامل مخصوص سامسونگ نیز نصب شده بود.

اما هنوز به سال 2010 نرسیده بودیم که سامسونگ اولین گوشی Galaxy-s را معرفی کرد که سیستم‌عامل اندروید بر روی آن نصب بود. این محصول باعث شد تا شرکت سامسونگ گوی سبقت را از سایر رقبا بگیرد و سهم بزرگی از بازار را از آن خود کند. تا قبل از 2011، این شرکت 24% از سهم کل بازار را تصاحب کرده بود و این در حالی بود که شرکت اپل، تنها ۱۵٪ از سهم بازار را در اختیار داشت.

این روند ادامه داشت و سامسونگ هرساله گوشی‌های مختلفی را با ویژگی‌های مختلف معرفی کرد که در نقاط محدودی از دنیا در دسترس بودند. اما در سال ۲۰۱۲، این شرکت به طور رسمی به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در جهان تبدیل شد.    

 

تنوع محصولات

امروزه شرکت سامسونگ دارای تنوع محصول فراوانی است. تلویزیون، چاپگر، هدفون، موبایل، تبلت، ماشین ظرف‌شویی و ... به بیان ساده‌تر، هر وسیله الکترونیکی که در دست دارید به احتمال زیاد ساخت شرکت سامسونگ است و یا اینکه این شرکت نمونه‌ای از آن را تولید می‌کند! بنابراین نوشتن مقاله‌ای که همه محصولات سامسونگ را پوشش دهد کار بسیار سختی است.

 

اما در این مقاله به‌طور ویژه درباره تلفن‌های همراه سامسونگ و نحوه خرید آن‌ها توضیحاتی را ارائه می‌دهیم:

 

گوشی همراه

در هنگام خرید گوشی هوشمند باید نکات زیر را مدنظر قراردهید:

 کیفیت ساخت:

این فاکتور، بسیار مهم است زیرا دوام و کیفیت محصول به این عامل بستگی دارد. گوشی‌های هوشمند به‌طور عمده از بدنه پلاستیکی یا فلزی ساخته می‌شوند. در برخی موارد هم بدنه گوشی شیشه‌ای است که این نوع محصول بسیار کم تولید می‌شود.

 صفحه نمایش:

اندازه صفحه و کیفیت نمایش آن، انتخابی است که به سلیقه و بودجه شما بستگی دارد. اگر قصد دارید تا کاره‌ای حرفه‌ای مانند ویرایش فیلم و عکس، عکاسی حرفه‌ای انجام دهید باید روی این گزینه بیشتر تمرکز کنید. درغیر این صورت می‌توانید گوشی‌های ساده‌تری را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که هرچقدر صفحه گوشی بزرگ‌تر باشد اندازه گوشی نیز بزرگ‌تر خواهد بود و در دست گرفتن آن، قدری مشکل می‌شود.

 پردازنده:

قدرت پردازش از یک گوشی به گوشی دیگر متفاوت است و به عواملی همچون رابط کاربری، سیستم‌عامل و ... بستگی دارد. اگر کاربر حرفه‌ای هستید و از اپلیکیشنهای سنگین استفاده می‌کنید باید قدری روی این گزینه هزینه صرف کنید اما اگر کاربر متوسطی هستید می‌توانید یک گوشی با پردازنده متوسط انتخاب کنید.

 دوربین:

یک دوربین 16 مگا پیکسل لزوماً بهتر از یک دوربین 12 مگا پیکسل نیست. کیفیت دوربین به عواملی همچون دیافراگم، فوکوس خودکار، اندازه پیکسل‌ها و... این عوامل هم برای دوربین‌های پشتی و هم برای دوربین‌های جلویی باید مدنظر قرار گیرد.

 باتری:

استفاده از باتری از کاربری به کاربر دیگر متفاوت است. اگر کاربری هستید که با گیم و ادیت فیلم و تصویر و پردازش‌های سنگین سروکار دارید باید یک گوشی با باتری قوی‌تری انتخاب کنید.  

 رابط کاربری/ نسخه سیستم‌عامل:

در انتخاب گوشی هوشمند، رابط کاربری و سیستم‌عامل دو عامل بسیار مهم هستند. رابط کاربری باید طوری باشد که کار کردن با گوشی را ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر کند. سیستم‌عامل نیز باید قابلیت آپدیت داشته باشد.

 حافظه:

حافظه بدون تردید یکی از مهم‌ترین عوامل در انتخاب یک گوشی هوشمند است. اگر قصد دارید اطلاعات با حجم بالا در گوشی خود نگه دارید باید حافظه بیشتری را برای گوشی خود انتخاب کنید.

 امکانات امنیتی:

امروزه، اکثر گوشی‌های هوشمند با امکانات امنیتی مانند ورود با اثرانگشت، تشخیص چهره و ... روانه بازار می‌شوند.

 بلندگوها:

کیفیت صدا در گوشی‌های هوشمند باکیفیت بلندگوها رابطه مستقیمی دارد. اگر به‌طور مرتب با ویدئو و فایلهای صوتی سروکاردارید باید روی این گزینه بیشتر تمرکز کنید.

 

در ادامه لیستی از گوشی های هوشمند سامسونگ خدمتتان معرفی می شود.

محصولات پیشنهادی


درباره نویسنده

امیر نجفی انامقی

لیسانس مهندسی تکنولوژی نرم افزار

فوق لیسانس زبان انگلیسی

فعالیت برنامه نویسی از سال 1385 تا کنون.

علاقمند به موسیقی- شعر- فلسفه- ترجمه- وبلاگ نویسی

مشاهده پروفایل
سوال از متخصص فناوری اطلاعات

پرسیدن سوال

اگر درباره مطالب ارائه شده در این صفحه سوالی داشتید، در قسمت دیدگاهها از یک متخصص بپرسید

دریافت پاسخ

متخصصین در حوزه های مختلف در اسرع وقت به سوال شما جواب خواهند داد.

دانش افزایی

با تبادل اطلاعات و بررسی ابعاد مختلف یک مساله به دانش افزایی می رسیم

دیدگاهها ۰
طرح دیدگاه
CAPTCHA